LÆR Å SMAKE RØDVIN - 20.08.2025
I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.
LÆR Å SMAKE RØDVIN - 03.09.2025
I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.
BLI KJENT MED CALIFORNIA - 10.09.2025
Californias vinindustri er i en rivende utvikling! Vi lærer deg om de viktigste druene og områdene, og du får smake både veletablerte klassikere og mer nyorienterte viner.
KLASSISK, FRANSK RØDVIN - 17.09.2025
Bli med oss til Frankrike der verdens mest berømte rødviner lages! Du får smake forskjellen mellom områdene Burgund, Bordeaux og Nord-Rhône. Vi viser deg betydningen av drue og voksested, og hva som skjer når vinene lagres.
KLASSISK, ITALIENSK RØDVIN - 15.10.2025
Bli med oss til Italia; et kjent og kjært vinland for nordmenn! I dette kurset får du smake forskjellen mellom områder som Toscana, Veneto og Piemonte. Hvordan påvirker druen og voksestedet smak og aroma?
RØDVIN FRA BURGUND - 22.10.2025
Vin fra det klassiske vinområdet Burgund er blant de mest ettertraktede i verden. I kurset får du prøve noen røde burgundere som ikke er å finne i alle polutsalg, og lære hvordan årgangsforskjeller, voksested og vinmakerens valg preger vinene.
BLI KJENT MED TYSKLAND - 29.10.2025
Riesling er en av verdens beste druer, og ingen lager bedre viner på den enn tyskerne. De tørre vinene har med god grunn fått mest oppmerksomhet og anerkjennelse de siste tiårene, men de halvsøte og søte vinene holder fortsatt stilen og kvaliteten. Vin på druetyper som Sylvaner og Weissburgunder (Pinot blanc), viser at tyskerne kan mer enn å lage hvitvin på Riesling.
LÆR Å SMAKE RØDVIN - 05.11.2025
I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.
MUSSERENDE VIN - 19.11.2025
På dette kurset får du prøve musserende vin produsert på ulike måter. Du lærer om forskjellen på prosecco og cava, hva som gjør champagne god og dyr, og hvordan musserende vin kan passe til ulik mat.
RØDVIN FRA BORDEAUX - 26.11.2025
Bli med oss på en to-timers reise til vinlandskapene i Bordeaux! Her får du smake fem ulike rødviner fra dette området. Du får også et eget smakehefte til egne notater.