I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.
I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.
I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type hvitviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.
Den friske, klare duften av mineraler og sjø har gitt Chablis stjernestatus i vinverdenen. Se, lukt og smak deg gjennom de ulike kvalitetsnivåene. Kurset viser hvordan klima og jordsmonn preger vinene fra dette prestisjetunge området nord i Burgund.
I dette kurset får du prøve eksklusive viner fra Champagne - både fra kjente merkevarer og småskalaprodusenter som er de nye stjernene i Champagne. Vi ser på stil- og kvalitetsforskjeller, og ulike måter å produsere champagne på.
I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.
I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.
Bli med oss til Frankrike; der verdens mest berømte rødviner lages! Du får smake forskjellen mellom områdene Burgund, Bordeaux og Nord-Rhône. Vi viser deg betydningen av drue og voksested, og hva som skjer når vinene lagres.
Bli med oss til Italia; et kjent og kjært vinland for nordmenn! I dette kurset får du smake forskjellen mellom områder som Toscana, Veneto og Piemonte. Hvordan påvirker druen og voksestedet smak og aroma?
Vin fra det klassiske vinområdet Burgund er blant de mest ettertraktede i verden. I kurset får du prøve noen røde burgundere som ikke er å finne i alle polutsalg, og lære hvordan årgangsforskjeller, voksested og vinmakerens valg preger vinene.