LÆR Å SMAKE RØDVIN - 07.01.2026
I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.
LÆR Å SMAKE RØDVIN - 08.01.2026
I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.
LÆR Å SMAKE RØDVIN - 15.01.2026
I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.
KLASSISK, FRANSK RØDVIN - 19.01.2026
Bli med oss til Frankrike; der verdens mest berømte rødviner lages! Du får smake forskjellen mellom områdene Burgund, Bordeaux og Nord-Rhône. Vi viser deg betydningen av drue og voksested, og hva som skjer når vinene lagres.
KLASSISK, ITALIENSK RØDVIN - 20.01.2026
Bli med oss til Italia; et kjent og kjært vinland for nordmenn. I dette kurset får du smake forskjellen mellom områder som Toscana, Veneto og Piemonte. Hvordan påvirker druen og voksestedet smak og aroma?
RØDVIN FRA BURGUND - 29.01.2026
Vin fra det klassiske vinområdet Burgund er blant de mest ettertraktede i verden. I kurset får du prøve noen røde burgundere som ikke er å finne i alle polutsalg, og lære hvordan årgangsforskjeller, voksested og vinmakerens valg preger vinene.
RØDVIN FRA PIEMONTE - 02.02.2026
Bli med på en to-timers reise til Piemonte; et av Italias mest prestisjetunge vindistrikter! Vi lærer deg forskjellen på druene og områdene, og gir deg tips om hvordan de ulike vinene passer til mat.
LÆR Å SMAKE RØDVIN - 03.02.2026
I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.
KLASSISK, FRANSK RØDVIN - 23.02.2026
Bli med oss til Frankrike; der verdens mest berømte rødviner lages! Du får smake forskjellen mellom områdene Burgund, Bordeaux og Nord-Rhône. Vi viser deg betydningen av drue og voksested, og hva som skjer når vinene lagres.
KLASSISK, ITALIENSK RØDVIN - 24.02.2026
Bli med oss til Italia; et kjent og kjært vinland for nordmenn. I dette kurset får du smake forskjellen mellom områder som Toscana, Veneto og Piemonte. Hvordan påvirker druen og voksestedet smak og aroma?
SMÅ OG STORE HUS I CHAMPAGNE - 25.02.2026
I dette kurset får du prøve eksklusive viner fra Champagne - både fra kjente merkevarer og småskalaprodusenter som er de nye stjernene i Champagne. Vi ser på stil- og kvalitetsforskjeller, og ulike måter å produsere champagne på.
RØDVIN FRA BURGUND - 26.02.2026
Vin fra det klassiske vinområdet Burgund er blant de mest ettertraktede i verden. I kurset får du prøve noen røde burgundere som ikke er å finne i alle polutsalg, og lære hvordan årgangsforskjeller, voksested og vinmakerens valg preger vinene.
RØDVIN FRA BORDEAUX - 03.03.2026
Bli med oss på en to-timers reise til vinlandskapene i Bordeaux! Her får du smake fem ulike rødviner fra dette området. Du får også et eget smakehefte til egne notater.
BLI KJENT MED CALIFORNIA - 04.03.2026
Californias vinindustri er i en rivende utvikling! Vi lærer deg om de viktigste druene og områdene, og du får smake både veletablerte klassikere og mer nyorienterte viner.
LÆR Å SMAKE RØDVIN - 05.03.2026
I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.
LÆR Å SMAKE HVITVIN - 12.03.2026
I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type hvitviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.
BLI KJENT MED LOIRE - 18.03.2026
Loire er Frankrikes tredje største vinområde og kanskje det mest mangfoldige. Hvitvinene Muscadet og Sancerre er nok de mest kjente fra området, men vel så interessante og gode er vinene på druen Chenin blanc, en av vinverdens fortsatt ganske så ukjente skatter. Loire har også flere fine rødviner på druene Gamay, Pinot Noir og ikke minst Cabernet franc, og musserende og søte viner som holder høy kvalitet.
NYE OG GAMLE SPANIA - 19.03.2026
Bli med oss på en to-timers reise, og lær om den nye og gamle vinverdenen i Spania! I dette kurset tar vi for oss fem rødviner fra ulike områder i Spania.
LÆR Å SMAKE HVITVIN - 26.03.2026
I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type hvitviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.
BLI KJENT MED CHABLIS - 08.04.2026
Den friske, klare duften av mineraler og sjø har gitt Chablis stjernestatus i vinverdenen. Se, lukt og smak deg gjennom de ulike kvalitetsnivåene. Kurset viser hvordan klima og jordsmonn preger vinene fra dette prestisjetunge området nord i Burgund.
BLI KJENT MED TYSKLAND - 09.04.2026
Riesling er en av verdens beste druer, og ingen lager bedre viner på den enn tyskerne. De tørre vinene har med god grunn fått mest oppmerksomhet og anerkjennelse de de siste tiårene, men de halvsøte og søte vinene holder fortsatt stilen og kvaliteten. Vin på druetyper som Sylvaner og Weissburgunder (Pinot blanc), viser at tyskerne kan mer enn å lage hvitvin på Riesling.
HVITVIN FRA BURGUND - 15.04.2026
Vin fra det klassiske vinområdet Burgund er blant de mest ettertraktede i verden. I kurset får du prøve noen hvite burgundere fra de viktigste kommunene, og bli kjent med forskjeller grunnet voksested og hvordan vinmakerens valg kan prege vinene.
MUSSERENDE VIN - 22.04.2026
På dette kurset får du prøve musserende vin produsert på ulike måter. Du lærer om forskjellen på prosecco og cava, hva som gjør champagne god og dyr, og hvordan musserende vin kan passe til ulik mat.
MUSSERENDE VIN - 23.04.2026
På dette kurset får du prøve musserende vin produsert på ulike måter. Du lærer om forskjellen på prosecco og cava, hva som gjør champagne god og dyr, og hvordan musserende vin kan passe til ulik mat.
SMÅ OG STORE HUS I CHAMPAGNE - 28.04.2026
I dette kurset får du prøve eksklusive viner fra Champagne - både fra kjente merkevarer og småskalaprodusenter som er de nye stjernene i Champagne. Vi ser på stil- og kvalitetsforskjeller, og ulike måter å produsere champagne på.
LÆR Å SMAKE HVITVIN - 05.05.2026
I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type hvitviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.
MUSSERENDE VIN - 06.05.2026
På dette kurset får du prøve musserende vin produsert på ulike måter. Du lærer om forskjellen på prosecco og cava, hva som gjør champagne god og dyr, og hvordan musserende vin kan passe til ulik mat.
SMÅ OG STORE HUS I CHAMPAGNE - 07.05.2026
I dette kurset får du prøve eksklusive viner fra Champagne - både fra kjente merkevarer og småskalaprodusenter som er de nye stjernene i Champagne. Vi ser på stil- og kvalitetsforskjeller, og ulike måter å produsere champagne på.
SMÅ OG STORE HUS I CHAMPAGNE - 11.05.2026
I dette kurset får du prøve eksklusive viner fra Champagne - både fra kjente merkevarer og småskalaprodusenter som er de nye stjernene i Champagne. Vi ser på stil- og kvalitetsforskjeller, og ulike måter å produsere champagne på.
MUSSERENDE VIN - 12.05.2026
På dette kurset får du prøve musserende vin produsert på ulike måter. Du lærer om forskjellen på prosecco og cava, hva som gjør champagne god og dyr, og hvordan musserende vin kan passe til ulik mat.
LÆR Å SMAKE HVITVIN - 20.05.2026
I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type hvitviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.
ROSÉVIN - 21.05.2026
Hva er rosévin? Er det en lett rødvin eller en smaksrik hvitvin med litt farge? I dette kurset vil du lære om rosévin; hvordan de produseres og du får smake fem ulike produkter.
BLI KJENT MED CHABLIS - 27.05.2026
Den friske, klare duften av mineraler og sjø har gitt Chablis stjernestatus i vinverdenen. Se, lukt og smak deg gjennom de ulike kvalitetsnivåene. Kurset viser hvordan klima og jordsmonn preger vinene fra dette prestisjetunge området nord i Burgund.
BLI KJENT MED TYSKLAND - 28.05.2026
Riesling er en av verdens beste druer, og ingen lager bedre viner på den enn tyskerne. De tørre vinene har med god grunn fått mest oppmerksomhet og anerkjennelse de de siste tiårene, men de halvsøte og søte vinene holder fortsatt stilen og kvaliteten. Vin på druetyper som Sylvaner og Weissburgunder (Pinot blanc), viser at tyskerne kan mer enn å lage hvitvin på Riesling.
HVITVIN FRA BURGUND - 01.06.2026
Vin fra det klassiske vinområdet Burgund er blant de mest ettertraktede i verden. I kurset får du prøve noen hvite burgundere fra de viktigste kommunene, og bli kjent med forskjeller grunnet voksested og hvordan vinmakerens valg kan prege vinene.
ROSÉVIN - 08.06.2026
Hva er rosévin? Er det en lett rødvin eller en smaksrik hvitvin med litt farge? I dette kurset vil du lære om rosévin; hvordan de produseres og du får smake fem ulike produkter.
LÆR Å SMAKE HVITVIN - 09.06.2026
I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type hvitviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.
MUSSERENDE VIN - 10.06.2026
På dette kurset får du prøve musserende vin produsert på ulike måter. Du lærer om forskjellen på prosecco og cava, hva som gjør champagne god og dyr, og hvordan musserende vin kan passe til ulik mat.
SMÅ OG STORE HUS I CHAMPAGNE - 11.06.2026
I dette kurset får du prøve eksklusive viner fra Champagne - både fra kjente merkevarer og småskalaprodusenter som er de nye stjernene i Champagne. Vi ser på stil- og kvalitetsforskjeller, og ulike måter å produsere champagne på.
BLI KJENT MED CHABLIS - 15.06.2026
Den friske, klare duften av mineraler og sjø har gitt Chablis stjernestatus i vinverdenen. Se, lukt og smak deg gjennom de ulike kvalitetsnivåene. Kurset viser hvordan klima og jordsmonn preger vinene fra dette prestisjetunge området nord i Burgund.
ROSÉVIN - 16.06.2026
Hva er rosévin? Er det en lett rødvin eller en smaksrik hvitvin med litt farge? I dette kurset vil du lære om rosévin; hvordan de produseres og du får smake fem ulike produkter.
LÆR Å SMAKE HVITVIN - 17.06.2026
I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type hvitviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.
MUSSERENDE VIN - 18.06.2026
På dette kurset får du prøve musserende vin produsert på ulike måter. Du lærer om forskjellen på prosecco og cava, hva som gjør champagne god og dyr, og hvordan musserende vin kan passe til ulik mat.