I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.
Bli med oss til Italia; et kjent og kjært vinland for nordmenn! I dette kurset får du smake forskjellen mellom områder som Toscana, Veneto og Piemonte. Hvordan påvirker druen og voksestedet smak og aroma?
I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type hvitviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.
På dette kurset får du prøve musserende vin produsert på ulike måter. Du lærer om forskjellen på prosecco og cava, hva som gjør champagne god og dyr, og hvordan musserende vin kan passe til ulik mat.
Vin fra det klassiske vinområdet Burgund er blant de mest ettertraktede i verden. I kurset får du prøve noen hvite burgundere fra de viktigste kommunene, og bli kjent med forskjeller grunnet voksested og hvordan vinmakerens valg kan prege vinene.
I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.
Bli med på en to-timers reise til Piemonte; et av Italias mest prestisjetunge vindistrikter! Vi lærer deg forskjellen på druene og områdene, og gir deg tips om hvordan de ulike vinene passer til mat.
Bli med oss på en to-timers reise, og lær om den nye og gamle vinverdenen i Spania! I dette kurset tar vi for oss fem rødviner fra ulike områder i Spania.
Bli med oss til Frankrike; der verdens mest berømte rødviner lages! Du får smake forskjellen mellom områdene Burgund, Bordeaux og Nord-Rhône. Vi viser deg betydningen av drue og voksested, og hva som skjer når vinene lagres.
Bli med oss på en to-timers reise til vinlandskapene i Bordeaux! Her får du smake fem rødviner som viser stilforskjeller. Du får også et eget smakehefte til egne notater.