LÆR Å SMAKE RØDVIN - 11.02.2025

I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.

ØKO-, BIO- OG NATURVIN - 11.03.2025

Vinverden har beveget seg vekk fra utstrakt bruk av kunstgjødsel og sprøytemidler, mot et mer bærekraftig jordbruk. Interessen for det økologiske, biodynamiske og naturlige er stor hos både produsenter og kunder. Det samme gjelder interessen for oransjevin. I dette kurset vil du lære om hva som skiller disse vinene fra hverandre. Smaker de veldig forskjellig fra «vanlig» vin? Smaker alle det samme? Er de gode?

MUSSERENDE VIN - 06.05.2025

På dette kurset får du prøve musserende vin produsert på ulike måter. Du lærer om forskjellen på prosecco og cava, hva som gjør champagne god og dyr, og hvordan musserende vin kan passe til ulik mat.

LÆR Å SMAKE RØDVIN - 16.09.2025

I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.

KLASSISK, ITALIENSK RØDVIN - 14.10.2025

Bli med oss til Italia; et kjent og kjært vinland for nordmenn! I dette kurset får du smake forskjellen mellom områder som Toscana, Veneto og Piemonte. Hvordan påvirker druen og voksestedet smak og aroma? 

RØDVIN FRA BURGUND - 18.11.2025

Vin fra det klassiske vinområdet Burgund er blant de mest ettertraktede i verden. I kurset får du prøve noen røde burgundere som ikke er å finne i alle polutsalg, og lære hvordan årgangsforskjeller, voksested og vinmakerens valg preger vinene.