LÆR Å SMAKE RØDVIN - 04.12.2024

I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.

RØDVIN FRA BURGUND - 05.12.2024

Vin fra det klassiske vinområdet Burgund er blant de mest ettertraktede i verden. I kurset får du prøve noen røde burgundere som ikke er å finne i alle polutsalg, og lære hvordan årgangsforskjeller, voksested og vinmakerens valg preger vinene. 

LÆR Å SMAKE RØDVIN - 29.01.2025

I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.

KLASSISK, FRANSK RØDVIN - 30.01.2025

Bli med oss til Frankrike; der verdens mest berømte rødviner lages! Du får smake forskjellen mellom områdene Burgund, Bordeaux og Nord-Rhône. Vi viser deg betydningen av drue og voksested, og hva som skjer når vinene lagres.

LÆR Å SMAKE RØDVIN - 19.02.2025

I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.

KLASSISK, ITALIENSK RØDVIN - 20.02.2025

Bli med oss til Italia; et kjent og kjært vinland for nordmenn. I dette kurset får du smake forskjellen mellom områder som Toscana, Veneto og Piemonte. Hvordan påvirker druen og voksestedet smak og aroma? 

LÆR Å SMAKE RØDVIN - 19.03.2025

I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.

BLI KJENT MED CALIFORNIA - 20.03.2025

Californias vinindustri er i en rivende utvikling! Vi lærer deg om de viktigste druene og områdene, og du får smake både veletablerte klassikere og mer nyorienterte viner. 

LÆR Å SMAKE RØDVIN - 23.04.2025

I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.

RØDVIN FRA PIEMONTE - 24.04.2025

Bli med på en to-timers reise til Piemonte; et av Italias mest prestisjetunge vindistrikter! Vi lærer deg forskjellen på druene og områdene, og gir deg tips om hvordan de ulike vinene passer til mat.

MUSSERENDE VIN - 14.05.2025

På dette kurset får du prøve musserende vin produsert på ulike måter. Du lærer om forskjellen på prosecco og cava, hva som gjør champagne god og dyr, og hvordan musserende vin kan passe til ulik mat.

SMÅ OG STORE HUS I CHAMPAGNE - 15.05.2025

I dette kurset får du prøve eksklusive viner fra Champagne - både fra kjente merkevarer og småskalaprodusenter som er de nye stjernene i Champagne. Vi ser på stil- og kvalitetsforskjeller, og ulike måter å produsere champagne på.

LÆR Å SMAKE HVITVIN - 11.06.2025

I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type hvitviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.

BLI KJENT MED TYSKLAND - 12.06.2025

Riesling er en av verdens beste druer, og ingen lager bedre viner på den enn tyskerne. De tørre vinene har med god grunn fått mest oppmerksomhet og anerkjennelse de de siste tiårene, men de halvsøte og søte vinene holder fortsatt stilen og kvaliteten. Vin på druetyper som Sylvaner og Weissburgunder (Pinot blanc), viser at tyskerne kan mer enn å lage hvitvin på Riesling.

LÆR Å SMAKE RØDVIN - 27.08.2025

I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.

KLASSISK, FRANSK RØDVIN - 28.08.2025

Bli med oss til Frankrike; der verdens mest berømte rødviner lages! Du får smake forskjellen mellom områdene Burgund, Bordeaux og Nord-Rhône. Vi viser deg betydningen av drue og voksested, og hva som skjer når vinene lagres.

LÆR Å SMAKE RØDVIN - 24.09.2025

I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.

RØDVIN FRA BORDEAUX - 25.09.2025

Bli med oss på en to-timers reise til vinlandskapene i Bordeaux! Her får du smake fem rødviner som viser stilforskjeller. Du får også et eget smakehefte til egne notater.  

LÆR Å SMAKE RØDVIN - 15.10.2025

I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.

NYE OG GAMLE SPANIA - 16.10.2025

Bli med oss på en to-timers reise, og lær om den nye og gamle vinverdenen i Spania! I dette kurset tar vi for oss fem rødviner fra ulike områder i Spania.

LÆR Å SMAKE RØDVIN - 12.11.2025

I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.

BLI KJENT MED LOIRE - 13.11.2025

Loire er Frankrikes tredje største vinområde og kanskje det mest mangfoldige. Hvitvinene Muscadet og Sancerre er nok de mest kjente fra området, men vel så interessante og gode er vinene på druen Chenin blanc, en av vinverdens fortsatt ganske så ukjente skatter. Loire har også flere fine rødviner på druene Gamay, Pinot Noir og ikke minst Cabernet franc, og musserende og søte viner som holder høy kvalitet.

LÆR Å SMAKE RØDVIN - 03.12.2025

I løpet av ettermiddagen vil du forstå mer av egen smak. Hva slags type rødviner liker du, og hvorfor? Vi viser deg hvordan du smaker vin, og lærer deg noen triks for lettere å gjenkjenne ulike druer og vinstiler.

RØDVIN FRA BURGUND - 04.12.2025

Vin fra det klassiske vinområdet Burgund er blant de mest ettertraktede i verden. I kurset får du prøve noen røde burgundere som ikke er å finne i alle polutsalg, og lære hvordan årgangsforskjeller, voksested og vinmakerens valg preger vinene.